Cateva cuvinte

Despre noi

Bine ati venit

Cateva cuvinte despre noi

Homes of Hope este o lucrare Tineri Pentru Misiune Internațional, care și-a început activitatea în 1990, când au construit prima casă în Mexic. De atunci sute de familii se bucură anual de o casă nouă, nu doar în Mexic, ci în diferite țări din America Latină, Africa și în România. Noi credem Magna Carta Creștină, care afirmă că toată lumea are dreptul la:

  • a auzi și a înțelege evanghelia lui Isus Cristos
  • a avea o Biblie în limba maternă
  • a avea un grup de creștini în apropiere, pentru a se întâlni regulat pentru părtășie, închinare și învățătură biblică cu alții din trupul lui Cristos
  • a avea educație creștină disponibilă pentru copii lor
  • a avea nevoile de bază împlinite: mâncare, apă, îmbrăcăminte, adăpost și sănătate
  • a avea o viață împlinită din punct de vedere spiritual, emotional, social, mental și fizic.

TE IMPLICI?

În ultimii 2 ani am construit 5 case pe proprietatea familiilor. Anul acesta sperăm să strângem fonduri pentru a cumpăra un teren pe care, în viitor, putem construi mai multe case. Costurile unei case se ridică la 7.500 euro.

Doriți să vă alăturați nouă în a ajuta o familie în nevoie?

Case contruite in sistem duplex

Modelul de duplex pe care vrem sa il construim in acest an este realizat dintr-o fundatie din beton, pereti din blocuri BCA izolati cu polistiren, structura acoperis din lemn, izolata cu vataa minerala si acoperita cu tabla.

Aceste locuinte sunt compartimentate incat contin 2 dormitoare si un living cu bucatarie. Ea fiind usor de incalzit cu o soba pe lemne, pe care se poate gati. Datorita izolatiilor, casa se incalzeste repede si pe timp de iarna casa este foarte calduroasa.

Casa poate avea diferite dimensiuni in functie de teren si de posibilitatea de a construi. Fiecare incapere are cate un geam, cele de la dormitoare find mai mici, iar cel din living mai mare, sunt montate si 2 usi de interior si o usa metalica exterioara.

Legatura intre pereti se face cu o centura de beton, bine armata, care e in directa comunicare cu boiandrucii de la usi si geamuri.
In casa se asigura iluminatul cat si prizele, bine izolate si protejate, ca sa nu existe un scurt circuit, si un tablou cu sigurante automate.

0 +
Case construite
0
Familii ajutate
0 +
Personae implicate
0
Caramizi folosite